Start

Hvad er KST?

Børn og KST

Gravide

Priser

Mine uddannelser

Kontakt

Gæstebog

Udtalelser

Tips og gode råd

Links

Glade fødder

 

 

Gravide

WB00707_.gif (678 bytes)

Kranio-Sakral Terapi er yderst velegnet til gravide

Hvis der startes tidligt i graviditeten, er der mulighed for at rette lænd og  ryg. Derved bliver holdning og balance korrekt, så belastningen ikke bliver så stor, når barnet bliver større.

Når du er gravid, bliver din krop belastet, da barnet trykker på de indre organer. Du får større vægt foran, som kan resultere i en "vraltende" gang, hvilket belaster kroppen på en anden måde, end den er vant til. Derfor kommer der som regel væske i kroppen og hovedpine pga. myoser i nakke og skuldre.

Ved at få en blid massage kommer man lettere igennem svangerskab og fødsel.

Efter massagen afspændes med Kranio-Sakral terapi, som har en gunstig virkning på bl.a. bækkenløsning, kropsholdning og humør.

WB00717_.gif (759 bytes)

Hvad hjælper det for?

Kranio-Sakral terapi aflaster ryggen og giver derved en bedre holdning og kan f.eks. hjælpe mod og forhindre væske i kroppen, muskelinfiltrationen og bækkenløsning, spændinger i hoved, nakke, skuldre og arme m.m.

Mange fortæller om en lettere fødsel efter af have fulgt et behandlingsforløb.

 

Hvordan foregår det?

Klienten ligger på ryggen på briksen under hele behandlingen, som foregår med et let tryk (4-5 g, som er vægten på et stykke A4-papir), eller meget let tryk på øjeæblet, som føles behageligt. Der holdes på særlige steder på hoved, nakke, ryg og korsben. Man kommer i en behagelig, næsten søvnlignende tilstand og hele kroppen slapper af.

Behandlingen tager ca. 1 time og klienten ligger med alt tøjet på.

WB00714_.gif (745 bytes)

Hvordan kan jeg få det efter en behandling?

Man bliver ofte træt eller sløv, derfor er det en god ide være forberedt på dette.

Ofte vil kroppen udskille kroppens affaldsstoffer, så derfor kan urinen og/eller afføring efterfølgende lugte ilde. Det er derfor vigtigt at drikke mellem 2-3 l almindeligt postevand, da dette vil hjælpe kroppen med at blive renset ud.

 

WB00699_.gif (2084 bytes)WB00751_.gif (661 bytes)

 

Copyright © 2016
Frederikssund Holistisk Klinik
All rights reserved
Webdesign: René Salqvist