Start

Hvad er KST?

Børn og KST

Gravide

Priser

Mine uddannelser

Kontakt

Gæstebog

Udtalelser

Tips og gode råd

Links

Glade fødder

 

 

Udtalelser

 

Udtalelser fra klienter og forældre til børn, jeg har haft i behandling:

(Navnene er ændret)

Kære Inger.
Du er fantastisk. Jeg har ikke haft det så godt i mange mange måneder.
Tusind tak.
KH Lone

 

- o -


Hej, Inger.

Efter vi gik fra dig i går, vågnede Ida helt op og snakkede og pludrede og var mega glad. Da vi kom hjem, spiste hun en hel masse pastaskruer på trods af alt det mælk, hun spiste hos dig. Det har vi ikke oplevet før, at hun spiste så meget!
Da alle hendes søskende blev puttet, besluttede jeg at putte hende også, men der var hun ikke helt enig med mig, så hun satte i et mega hyl. Efter en halv time uden forandring i stemmen tog hendes far hende op. Kort efter kom hun over til mig og gik omkuld. Da var kl 20 - normal sengetid er mellem 22 og 23- så det var en hel befrielse.
Hun småvågnede to gange, inden jeg gik i seng, men det var kun for at få noget at drikke. I løbet af natten har hun kun lige reageret et par gange for at mærke, jeg var der. Hun vågnede i morges kl 8 og var meget glad, hvilket hun har været lige indtil nu, hvor hun skulle i barnevognen og sove, men det tog kun tre minutter, og det var mere snak end gråd ;-)

Selv under ble- og tøjskift har hun ikke grædt. Hun hjalp endda selv med at løfte armene, da hun skulle have bluse af og på, så det var en helt anden skiftesituation.
Hun er ikke helt tilfreds med kravlesituationen og græder meget, når vi gør det. Men det kommer nok. Til gengæld kommer hun hurtigere rundt på numsen, fordi hun bruger armene og begyndte endda her til morgen at åbne og tømme sokkelskuffen i køkkenet. Det første gang det sker :-)

Så vi ser frem til næste besøg hos dig.

Med venlig hilsen og god weekend Marie og Ida

 

- o -

 

Kære Inger.
Tak for god behandling i går. Min krop har det helt fantastisk i dag - og maven har ikke haft det så godt i mange år. Tak for det!
Med venlig hilsen
Lars

 

- o -

 

Hej, Inger.
Jeg lovede at skrive til dig og fortælle, hvordan det er gået med Jens.
Vi var til første behandling hos dig tirsdag d. 23. marts. Fokus herefter var, at Jonas gerne skulle kravle på alle fire i stedet for at trække sig frem på maven.
Allerede efter et par dage kunne Jonas kravle rigtigt på alle fire og det på trods af, at han var gået hen og blevet syg med høj feber. Det går nu i høj fart også
på glatte gulve som underlag. Det er skønt at se, og vi glæder os til næste behandling.
De venligste hilsner
Vibeke

 

- o -

 

Hej, Inger.
Så har vi været forbi ørelægen, og Jans øre er helt i orden, altså ingen dræn.
Det er super skønt, og vi er glade. Både min mand og jeg er meget enige om, at vi har dig at takke for det resultat.
De venligste hilsner
Sonja

 

- o -

 

Hej, Inger.
I morgen er det 6 uger siden Anna har haft migræne, så det ser ud til at din behandling har hjulpet hende. Det er rigtig dejligt.
Venlig hilsen
Susanne

 

- o -

 

Hej, Inger.
Som aftalt får du lige en mail om, hvordan det går med Sofia efter vores besøg hos dig.
Onsdag da vi kom hjem, sov hun et par timer, men var ellers meget vågen om aftenen og i rigtig godt humør.
Hun har været rigtig glad lige siden. Der er kommet flere store bleer med afføring end normalt, men hun har stadig en omgang om dagen, hvor hun reagerer med gråd under amning, som før, som jeg forbinder med ondt i maven.
Vi har ikke oplevet en negativ reaktion overhovedet.
Du sagde at hun evt skulle rettes op, men er det så nødvendigt, når reaktionen har været positiv?
Lad mig vide om du skal se hende før vores aftale om 3 uger.
Venlig hilsen
Hanne
 

- o -

 

Kære Inger.
Her en tilbagemelding på Sørens efter-massage-reaktioner:
Han fik forstoppelse det første døgn - det er sjældent - han er altid spot on både efter morgenmad, frokost og middag - men vi klarede det med at give ham lidt kaffe - så kørte det igen.
Han var roligere, end han plejer at være - nemmere at tale til mht. tingene der skulle gøres - få hjem fra børnehaven osv. - mange gange er der meget gang i "forhandlingerne" og prøven grænser af.
Han fik akut hoste som en hund/sæl torsdag eftermiddag - og fik feber - helt oppe på 40 om lørdagen - talte med vagtlægen 2 gange lørdag, de mente, det var falsk strubehoste.
Her søndag er han ikke helt feberfri endnu, men vi er nede under 39 i temperatur nu. Han hoster ikke længere som en sæl - men nu løber næsen og han hoster en almindelig tør hoste. Han skal selvfølgelig ikke af sted i børnehave, før han er helt frisk igen.
Vagtlægerne sagde at der var megen tør hoste på omgang pt. - også hos børnene, men jeg tænker ja, enten har han samlet noget op i børnehaven - eller
også har du fået rørt ved nogle gamle infektioner, der måske ligger i kroppen fra før - bl.a. var både han og jeg syge i 14 dage efter jul med tør hoste.
Men det er jo ikke altid til at vide - også lige meget - det skal bare ud af kroppen på en naturlig, afslappende måde.
Søren syntes selv, da vi forlod dig, at det havde været dejlig massage - at du var sød - og at det slet ikke gjorde ondt!
Vi synes, at du håndterede ham rigtigt flot - og bedre end mange af de pædagoger, han har i børnehaven - og jeg var glad for den snak, vi havde, før vi kom derned,
endelig én der lyttede og forstod, hvad jeg sagde - og kunne følge mig i tankegangen - det skal du have tak for, det er ikke tit, vi møder det på vores vej som adoptivforældre.
Vi glæder os alle til næste gang - og tror selv på, at dette kan hjælpe ham på hans vej fremad.
Med venlig hilsen
Signe

 

- o -

 

Hej, Inger.

Tusind tak, fordi du tog Emma ind i dag. Der sker mærkelige ting, tænder klikker, og hun har ondt i ryggen. Men hun kunne gå normalt, da vi gik fra dig, og det kunne hun jo ikke, da vi kom. Vi er spændte på langtidsvirkningerne.

 

- o -

 

Hej, Inger.

Vil bare lige fortælle, at det gik fint med Tine hos tandlægen. Han nævnte ingenting om forkert bid - så nu er der kun de manglende tænder, men det gør man ikke noget ved, før hun er 22, så må vi se, om mælketænderne ikke bliver siddende.

 

- o -

 

Hej igen og tak for sidst...
Signe syntes i hvert fald, det var rigtig hyggeligt.
Anna var godt træt oven på en dag med vuggestuestart og så op til dig... hun sov 4 timer ...
Da hun vågnede, var hun meget gladere, og jeg benyttede chancen til at lægge mig på gulvet og lege lidt med hende.
Hun rullede rundt fra den ene side til den anden og tilbage igen.
Flere gange lå hun på maven i op til 5 minutter af gangen... grinte og pludrede.
Normalt er hun begyndt at hyle, så snart hun bare vidste, hun skulle ligge på maven.
Hun spræller helt vildt med hele kroppen nu og synes, det er sjovt.
Så vi er ikke i tvivl om, at det har hjulpet hende at få løsnet op.
Dog vil hun stadig ikke støtte/stå på benene... og vælter hun, når hun sidder, prøver hun heller ikke at sætte sig op, men der er jo osse kun gået to dage, så vi kører bare på med at ligge på maven og lege... og så ser vi, om ikke der snart sker noget.
Men én ting opdagede vi: Hun har jo altid grædt, når hun fik tøj på ... hylet helt vildt ... vi har haft forbundet det med, at hun var hys... men... i går og i dag har hun bare ligget og grint, når vi har skiftet tøj... så der må helt klart være noget, som er væk der.
Håber snart, hun vil støtte på de ben og at hun osse vil kravle snart, men tager en dag ad gangen.
Vi ses jo om en måneds tid, men skulle der ske noget inden, skriver jeg selvfølgelig til dig om det.
Kh Maja
 

- o -

 

Hej, Inger.
Der er nu gået cirka fire måneder, siden vi talte sammen sidst.
Jeg skylder blot at fortælle, at det går helt forrygende godt med min søn.
Han har overhovedet ikke haft nogle voldsomme temperamentsudbrud siden før jul, og det behøver jeg vist ikke sige. glæder mig helt ind til marven.
Perioden før jul var, som du ved, meget opslidende og kilde til skidt humør for hele familien. Det kan jo ikke undgås, når en person, man elsker så usigeligt højt, befinder sig et sted i livet, hvor det er svært at hjælpe.
Vi har lige været til skole/hjem-samtale og fik at vide, at han hviler i sig selv, er en rigtig god kammerat, hjælpsom og omsorgsfuld. Derudover har han helt styr på alt det faglige og er meget videbegærlig. Alt sammen egenskaber, vi udmærket vidste, han besad, men aggressionerne fyldte bare alt for meget, så det overskyggede de gode sider i hans person.
Alt i alt tyve minutters ros, som vi ikke var sene til at lappe i os.
Han cykler selv i skole hver morgen, og han bruger mere tid i SFO, end vi har set tidligere. Ikke fordi han ikke kunne lide at være der før, men jeg tror, det var for meget at rumme, når han også kæmpede med det i skolen.
Jeg synes, at ovenstående bevidner, at hans selvtillid nu igen er i top, og det er simpelthen bare så vidunderligt!
Du skal have en stor tak for din hjælp og dit engagement - og kontakten til Elly, som jeg er overbevist om, også har haft en positiv indflydelse i alt dette her.
Jeg vil have dig i tankerne for alt det gode – og hvis vi igen skulle rende ind i problemer, vil jeg ikke være sen til at kontakte dig igen.
Stort knus fra Anne

- o -

Hej, Inger.
Behandlingen har desværre ikke hjulpet på mine menstruationssmerter. Til gengæld har jeg det rigtig godt i min krop generelt - og det var jo dét, jeg kom for - så alt i alt er jeg rigtig glad! Min venstre hofte klikker stadig, men ikke lige så meget, som den plejer... og klikkene i højre side er forsvundet igen - så jeg håber, det holder længere tid denne gang

 - det ville bare være skønt!
Jeg har ikke været ude at løbe endnu og ved ikke helt, om jeg kommer til det. Jeg har lidt mistet lysten, efter jeg begyndte at få ondt i brystkassen/ryggen. Men jeg har overvejet at prøve at løbe en enkelt tur, bare for at se, om din behandling har hjulpet. Jeg synes, at jeg kan mærke forskel til hverdag, men har stadig lidt den der "sidestik-fornemmelse" i brystkassen - bare i nogle andre områder. Men det kan jo være, at det forsvinder.
Nu må vi se, hvor længe jeg kan "undvære" behandling - man bliver jo helt afhængig af det, hi hi. Det er i hvert fald den skønneste form for behandling, jeg har prøvet indtil videre, og så er den oven i købet effektiv. Tak for denne gang.
Mange hilsener fra Ida

- o -

Hej, Inger.
Jeg har været oppe hos dig et par gange med min søn, som har nogle motoriske problemer, derunder taleproblemer. Det har været en stor succes, og han har virkelig gjort fremskridt. Han havde en lang periode, hvor han klippede papirklip hver dag, fordi han kunne og han var god til det. Sidst vi var oppe hos dig, før jul, anbefalede du, at vi kom en gang til, så det vil vi gerne. Jeg synes desværre også, at Jonas er begyndt at slappe lidt for meget af i munden igen, og det kunne jo være fint, hvis du kunne hjælpe der.

- o -

Kære Inger.
Mange tak, fordi du tog os ind til behandling torsdag aften. Det var virkelig pænt af dig, og jeg er dybt taknemmelig ;0)))
Min datter er først begyndt at falde til ro i dag, og hun har simpelthen bare været dejlig i dag. Selvfølgelig har der været lidt med maven, men slet ikke i samme grad som før. Jeg har også lavet om på hendes ammeperioder, så jeg skifter hende før amningen, og derfor kun tilbyder hende det ene bryst. Det lader til at være en god idé, da hun sover meget mere roligt nu. Jeg tror simpelthen, hun fik for meget mad før, når hun fik tilbudt begge bryster… så kombinationen af den ekstra behandling og omlægningen af amningen, tror jeg, var det, der skulle til. Jeg er i hvert fald dybt taknemmelig for din hjælp. Jeg var - som du nok kunne se - ved at være desperat. Men nu har jeg det bedre, min mand tog hende fredag nat og lod mig sove længe her til morgen. Dette i kombination med, at hun har sovet godt i dag, gør, at jeg er begyndt at få overskud igen.
Jeg prøver at holde dig opdateret de næste par dage for at se, om hun bliver ved med at have det så godt, som hun har haft det i dag ;0))))
Tusind tak fra både mor, far og vor lille datter ;0)))

- o -


Hej, Inger.
Jeg lovede dig at skrive om, hvordan det går med vores søn.
Da vi kom hjem fra dig, havde han mange mavesmerter og havde dårlig mave i de næste par dage, men har ikke haft dårlig mave siden, ej heller klaget over ondt i maven.
Mht. at han er urolig, har jeg svært ved at se, om det har haft en effekt eller ej. Jeg synes dog, at han sidder lidt roligere ved middagsbordet.

 

- o -

Hej, Inger.
Caroline var sløj hele eftermiddagen, hostede stadig og var temmelig pylret. Men så vendte det, pludselig skulle hun have en masse mad, og hosten forsvandt som dug for solen.
Hun har nu snorksovet siden kl. otte - liggende - uden Panodiler - og uden hoste.
Inger, vi står i stor taknemmelighedsgæld til dig...
Kærlig hilsen
Anita

- o -

Hej, Inger.
Jeg vil lige fortælle lidt om, hvordan Mads har det.
Jeg synes, han i øjeblikket er mere afslappet omkring sin skoletid, end han har været længe - glad ved både aflevering og afhentning.
Herhjemme får vi ofte en god snak om dybe ting; dog uden at fokusere på det, der ind imellem er svært.
Lærer Jytte har lige givet mig sit referat fra skolen.
Hun fortæller, at Mads efter jul har haft et par RIGTIG gode dage helt uden problemer, men også dage, hvor han kører på grænsen og taler grimt, overstreger bogen m.m. De kører en meget tydelig og bestemt linie over for ham, som jeg er helt enig i, for Mads er godt klar over, hvad vi forventer af ham.

- o -

Kære Inger.
Ja, Anne havde jo hovedpine, da du gik, men det lykkes for hendes at sove en times tid om eftermiddagen.
Hovedpinen fortsatte resten af lørdagen med forskellig styrke, mest den slemme, hvor hun følte, at hun blev slået med en hammer i hovedet, og aftenen var særlig slem; hverken Panodil eller en kold klud på panden hjalp.
Søndag morgen vågnede hun og var superfrisk, fik en veninde hjem at lege med, og de tog i svømmehallen og var ellers sammen til søndag aften. Det var et helt andet barn at se og høre på.
Ingen hovedpine siden lørdag nat.

- o -

Hej, Inger.

Mona har fået vendt sin rytme om igen, hun er blevet mere rolig og alt i alt er alting bare blevet rigtig godt. Tusind tak for alt din hjælp. Hvis der bliver noget med noget på et tidspunkt, så kan du være sikker på at høre fra os, da vi mener, at du har hjulpet så meget.

- o -

Et par dage efter behandlingen mod min astma føler jeg mig lettet på en eller anden måde.
Jeg føler, mine spændinger omkring brystet er væk, og jeg kan trække vejret dybt, uden at der er noget, der forhindrer det.

Der er også kommet lidt mere luft i næsen. Dog tager jeg stadig min medicin.

Jeg føler mig heller ikke så oppustet mere. Faktisk føler jeg, at jeg er blevet mere lige. Min gang er blevet mere ret, og jeg sidder nu med mere ret ryg. Og når jeg vågner om morgenen, har jeg slet ikke ondt i ryggen.

- o -

Jeg vil blot lige give dig en tilbagemelding på din behandling af Jans hovedpine! DEN ER VÆK!!! Hurra! Efter dine tre behandlinger er der intet mere tilbage, og hans store problem med køresyge er bestemt også minimeret. Tusind tak for hjælpen!

- o -

Hej Inger.
Jeg lovede jo at skrive, hvordan det gik med pigerne.
Jeg kan starte med at fortælle, at jeg havde to meget trætte piger med hjem, de sov begge tre timer uden en lyd og gik meget tidligt i seng.
Den stores eksem havde klart en opblusning og er nu ikke længere så rødt. Dog er jeg begyndt at tvivle på, om det er eksem, men måske det de kalder fransk rose. Men i det hele taget synes jeg at besøget har haft en beroligende effekt på hende. Hun taler stadig meget om dig, så du har i hvert fald også gjort indtryk på hende. Hun siger: "Op til dame hedder Inger." Så vi ser frem til næste besøg.
Den lille savler stadig og virker meget sart i huden. Efter vores besøg har hun været meget glad og har vendt sig fra ryg til mave, ja faktisk fra første dag. Med hensyn til hendes afføring kom det faktisk på klokkeslæt de to første uger, men nu kan der godt gå tre-fire dage imellem. Jeg er lige begyndt at give hende lidt grød/vælling, fordi hun vil spise hele tiden, også om natten, så jeg er ved at være godt brugt og er selvfølgelig også bange for, at hun er sulten.
Det er vist hvad jeg kan berette, glæder mig til næste besøg og håber selvfølgelig at det stadig kan nå at hjælpe på den lilles savlen.
Mange hilsner fra Mette

 

- o -

 

Hej Inger.
Jeg lovede at give en tilbagemelding vedr. mine menstruationssmerter. Behandlingen har desværre ikke hjulpet på mine smerter. Til gengæld har jeg det rigtig godt i min krop generelt - og det var jo dét, jeg kom for - så alt i alt er jeg rigtig glad! Min venstre hofte klikker stadig, øv, men ikke lige så meget, som den plejer... og klikkene i højre side er forsvundet igen - så jeg håber at det holder i længere tid denne gang - det ville bare være skønt!
Jeg har ikke været ude at løbe endnu og ved ikke helt, om jeg kommer til det. Jeg har lidt mistet lysten, efter jeg begyndte at få ondt i brystkassen/ryggen. Men jeg har overvejet at prøve at løbe en enkelt tur, bare for at se, om din behandling har hjulpet. Jeg synes godt, at jeg kan mærke forskel til hverdag, men har stadig lidt den der "sidestik-fornemmelse" i brystkassen - bare i nogle andre områder. Men det kan jo være, at det forsvinder.
Nu må vi se, hvor længe jeg kan "undvære" behandling - man bliver jo helt afhængig af det, hi hi. Det er i hvert fald den skønneste form for behandling, jeg har prøvet indtil videre, og så er den oven i købet effektiv. Tak for denne gang.
Mange hilsener fra Ida

 

 

Du er også velkommen til at sende en hilsen til mig med dine oplevelser i forbindelse med behandlinger hos mig.

Venlig hilsen

Inger Dantoft

 

Copyright © 2016
Frederikssund Holistisk Klinik
All rights reserved
Webdesign: René Salqvist